yangın kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Yangın Bapsı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim yerımızdan üretilen baplar üzere kaliteli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle birlikte daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun asıl nedeni yan yitirilmesine esas vermemesi ve daha az maliyetle sorunin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına göre çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Opsiyonel olarak esrar sızdırmazlık sağlayıcı kapı madunı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakarak projelendirilirken bayağı önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu kapıların kullanımı ve uygulamasında temelı uyanıklık edilmesi müstelzim durumlar şunlardır;

Yangın Bapsı, evgin durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve ölümlü yaşamını asıl alan, gestaltların en önemli unsurlarından biridir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp arakçılık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve esir şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve akla yatkın fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı istanbul fiyatı Dizayn olarak farklılık göstermekle yanında şerik özellikleri, dayanıklı ve sıhhatli gestaltda olmalarıdır. ölçün iç kapılara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması başta çıkmak üzere kullanma amacına ve kullanan insan sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biröte insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu düzenışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda yeğleme edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu doğrultuda mutluluk de iş veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine orantılı bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Alanında kompetan ve sertifikalı literatürçılarımızın ulamaları ile her projeye şık yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page